אנגליתen עבריתhe

בית הקלייה

תהליך קליית פולי הקפה הינו החלק החשוב והעיקרי בהתפתחות טעם הקפה. לכן, כל אחד מסוגי הקפה עובר בבית הקלייה של ארומה קלייה מסורתית, בשיטה ובטמפרטורה המתאימות לו, המפיקה מהפולים את מקסימום הטעם והארומה. מיד לאחר הקלייה, נארזות תערובות הפולים באריזות מיוחדות השומרות על הטריות והטעם, לאריזות שלנו שסתום מיוחד המאפשר לפולי הקפה לפלוט פחמן דו-חמצני, אך אינו מאפשר לחמצן לחדור פנימה ולפגוע בארומה של הקפה והפולים.

בבית הקלייה, שהוקם ב-2004, נמצאות מכונות קלייה מתקדמות שפותחו באיטליה. אנו קולים את הפולים מדי יום, ומדי חודש כמות של כ-כ-30 טון פולי הקפה נקלים ומופצים בישראל ובשאר סניפי הרשת בעולם. אנו מספקים את הקפה גם לסניפים באוקראינה, קנדה וארה"ב וכך נשמר הקסם: לקוח השותה קפה בסניף ארומה בבאר שבע שותה את אותו הקפה ששותה לקוח בסניף ארומה במיאמי.
 
אספרסו יכול להיות לגימה שעוברת לידך, ואספרסו מושלם יכול להיות לגימה שתגרום לך לעצום עיניים, לנשום עמוק... לחייך.

  • בית הקלייה 1
  • בית הקלייה 2
  • בית הקליה - 3
  • בית הקליה - 4
  • בית הקליה - 5
  • בית הקליה - 6
  • בית הקליה - 7