אנגליתen עבריתhe

להיכן מגיע הקפה?

פולי הקפה מגיעים מהמדינות השונות אל בית הקלייה הייחודי שלנו בעמק האלה.
את בית הקלייה הקמנו בשנת 2004.
תהליך הקלייה מהווה את החלק החשוב והעיקרי בהתפתחות טעם הקפה, לכן כל אחד מסוגי הקפה עובר קלייה מסורתית, בשיטה ובטמפרטורה המתאימות לו, המפיקה מהפולים את מקסימום הטעם והארומה.
הפולים הירוקים משחימים במהלך הקלייה. תהליך הקלייה מפיק מהפולים שמנים בעל ארומה מיוחדת וכך מקבל הקפה את הגוף המושלם, הרכות והנוכחות שנשארת לאורך זמן.
 

מיד לאחר הקלייה, נארזות תערובות הפולים באריזות מיוחדות השומרות על הטריות והטעם. לאריזה שלנו שסתום מיוחד המאפשר לפולי הקפה לפלוט פחמן דו-חמצני, אך אינו מאפשר לחמצן לחדור פנימה ולפגוע בארומה. 
בכל סניפי ארומה ישראל ניתן להשיג פולים שלמים לטחינה בבית או קפה שנטחן במקום.

  • בית הקלייה 1
  • בית הקלייה 2
  • בית הקליה - 3
  • בית הקליה - 4
  • בית הקליה - 5
  • בית הקליה - 6
  • בית הקליה - 7